Mode verandert zo snel dat dit bericht morgen of volgende week al weer heel anders kan zijn. Toch is er geprobeerd om een duidelijk beeld van de mode van dit moment te schetsen, zodat iedereen weet wat nu helemaal in is.

Jassen

Momenteel zijn het vooral de bomberjacks en trenchcoats die veel in het straatbeeld gezien worden. Deze worden door velen gedragen en ze geven een leuke look. Deze nemen de plaats in van vele andere jassen die gelijk een stuk minder aantrekkelijk zijn voor iedereen met een hart voor fashion.

Buitenkleding

Misschien is het al eerder opgevallen, maar buitenkleding is het momenteel helemaal. Hiermee wordt de kleding bedoeld die je misschien normaal gesproken alleen zou dragen in het geval dat je gaat kamperen of wandelen. Het is zo dat deze kleding nu voor eigenlijk alles geoorloofd is. Het maakt dus helemaal niet uit wat je gaat doen, de buitenkleding kan aan.

Grote spijkerbroeken

great jeansEen tijdje terug waren het vooral skinny jeans die in waren. Des te strakker, des te beter. Alles wat strak zat was in en dit was overal terug te zien. Nu lijkt deze trend plaats te hebben gemaakt voor het tegenovergestelde. Want juist alles wat heel erg ruim zit, wordt nu overal waargenomen. Dit geldt ook voor broeken en al helemaal voor jeans. Schaam je dus niet voor een (hele) ruime spijkerbroek, dit is juist hartstikke hip!

Accessoires

Nog een onderdeel wat bijna non stop verandert zijn de accessoires. Er is natuurlijk heel veel keuze wat dit betreft, wat er juist weer toe bijdraagt dat het steeds iets anders is wat de klok slaat. Op het ogenblik zijn rugzakken immens populair. Normaal misschien alleen gedragen om naar school te gaan of ergens anders heen te gaan, nu kunnen ze puur en alleen voor de aankleding gedragen worden. Een andere accessoire die het nu goed doet zijn de sjaaltjes. Het is veelal populair deze in je haar te dragen.