Fashion BlogsDe keuze is vandaag de dag zo ontzettend ruim dat het helemaal geen kwaad kan om eens uit te leggen wat nu de beste blogs zijn. Over de hele wereld worden er allerlei blogs, soms dagelijks, bijgehouden door allerlei mensen. Er komen er elke dag honderden bij en deze zullen soms ook net zo snel weer verdwijnen. Het is eigenlijk net als met de laatste mode zelf.

Uiteraard zijn er een altijd namen die wel blijven hangen. Vaak gaan die al wat langer mee. Ze zijn niet voor niets vrij populair. Zo geldt dat ook voor een aantal modeblogs van Nederlandse bodem. Hieronder krijg je een uitgebreid overzicht van deze namen. Het is leuk om ze allemaal eens te bezoeken. Je zult er veel te weten komen wat je misschien nog niet gehoord had. Lees hier verder waar deze blogs te vinden zijn.

Chapter Friday

Deze blog heeft in het verleden al een award gewonnen. Dat zegt uiteraard genoeg over de kwaliteit van de artikelen die hier te vinden zijn. De schrijfster van de blog is werkzaam in de modewereld en schrijft ook veel artikelen voor de bekendere modebladen.

After DRK

Wie deze blog veel bekijkt zal ongetwijfeld weten waarom deze immens populair is in Nederland, maar ook ver daarbuiten. Met vele combinaties en de meest uiteenlopende informatie over alles wat met fashion te maken heeft, valt hier genoeg te lezen en te leren. De persoon die deze blog gemaakt heeft leeft voor mode en dat is terug te zien in haar artikelen.

Fashion Hoax

Fashion Hoax is vooral populair vanwege de vele outfits die er te vinden zijn. Degene die deze blog maakt, deelt speciaal met haar lezers allerlei tips over mode waar iedereen wel wat aan heeft. De blog concentreert zich vooral op wat de schrijfster zelf leuk vindt, maar gezien het resultaat is dat geen enkel probleem.